Să facem cunoștință

Aici vei găsi liniștea de care ai nevoie


Situată în satul Valea Măceșului, comuna Voineasa, județul Vâlcea, pensiunea Lazăr beneficiază de un cadru natural atrăgător. De jur împrejur, munții Lotrului cuprind, ca într-un căuș, îngusta vale a Lotrului. Pensiunea Lazăr este așezată pe malul drept al râului Lotru care își poartă undele, odată tumultoase, acum domolite, în lacul de acumulare Vidra, spre întâlnirea cu unul dintre cele mai importante râuri ale țării, râul Olt.


Vă așteptăm la Pensiunea Lazăr cu drag și voie bună

Vă punem la dispoziție un total de 36 de locuri de cazare din care: 2 camere triple, 8 camere duble, 1 apartament semidecomandat, 3 apartamente decomandate. Toate camerele sunt dotate cu televizoare, internet wireless, mobilier modern, paturi cu saltele superortopedice, balcon și grup sanitar. Bucătarie la dispoziția oaspeților dotată cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, mobilier, vase si veselă.

Facilități oferite de Pensiunea Lazăr


Miroase-a fân pe valea asta toată bat clopotele undeva la schit aici se-adună fericiți o clipă cei care-au evadat, care-au fugit. Veniți la nea Mitica-n bătătură vă va cinsti cu tot ce-are mai bun, nevastă lui si fetele vor pune iute de mămăligă în ceaun.

PENSIUNEA LAZAR